Het volgende Postbuulenbal is op zaterdag 15 februari 2020...

 

POSTBUULEN (oud) NIEUWS


Winnende Foto

Hans de Jong, de fotograaf die altijd de mooie foto's van de Heerlense optocht voor de Postbuulen maakt is in de prijzen gevallen. Uit alle inzendingen (ruim 9000) werden 11 foto's genomineerd. Hierbij was ook onderstaande foto van Hans. Klik op de foto om hem in volle glorie te bekijken.

Lees hier het artikel in de Limburger


Nieuwe Prins bij de Postbuulen

Op zaterdag 23 februari 2019 hebben de Postbuulen hun nieuwe Prins geproclameerd. Hans  van Herk is uitgeroepen als Hans II, de 60e Prins van CV De Postbuulen.
De Postbuulen vierden met een grootse Postbuulenavond in het Juphuis in Schandelen de proclamtie van Hans II. Dankzij optredens van o.a. een groot aantal artiesten was deze avond een groot succes....     > Lees hier verder


Postbuulen CD ook via internet te beluisteren...

Gedurende al een aantal jaren componeert ons Raad van Elf lid Jo Sonnenschein ieder jaar een sjlager voor de Postbuulen.
De Postbuulen hebben ter gelegenheid van hun 5x11 jarig bestaansfeest hier een cd van uitgebracht. Meezingen kan want de tekst staat er bij.

Beluister hier deze Sjlagers


Zes Prinsen

Opmerkelijk; tijdens het Postbuulenbal en de proclamatie van Sven I feliciteerden niet minder dan 5 Prinsen hem met zijn uitverkiezing.

Bovenste rij; v.l.n.r. Hub II (de Kangeroes), Sven I (de Postbuulen), Rik I (de Sjtaater Tröate)
Onderste rij; Levi I (de Bistrojanen), Jack I (de Spoorbuule) en Giorgio I (de Paljassen)


De Postbuulen op TV

Van L1 TV ontvingen de Postbuulen vorig jaar een uitnodiging om hun medewerking aan het programma Goeiemiddag Limburg te verlenen.

Dat was uiteraard niet tegen dovemansoren gezegd en op 21 januari trok een delegatie van de Postbuulen naar de studio's van L1 om deze opnames bij te wonen. Samen met Frans Croonenberg en de Heëlesje Winkbülle werd het een mooie uitzending.

Bekijk hier de teleivisie-opname.


              Bert Knol ontvangt Orde van Verdienste van de SLV

Onze Oud Prins, oud secretaris, erelid en heeft uit handen van de President van de Samewirkende Limburgse Vastelaovesvereniginge (SLV) Raymond Vlecken de Orde van Verdienste mogen ontvangen.

Voorafgaand aan de proclamatie van de nieuwe Heerlense Sjtadsprins van de Winkbülle ontving hij tot zijn grote verrassing deze hoge Limburgse carnavalsonderscheiding.
Het bestuur van de Samewirkende Limburgse Vastelaovesvereniginge was helemaal naar Heerlen gekomen om hem deze hoge onderscheiding uit te reiken. Bert, die Erelid van de Winkbülle is en ook secretaris van de Winkbülle is geweest, ontving deze Orde van Verdienste voor zijn jarenlange en knoeperhelle inzet voor de Limburgse carnaval en de instandhouding van de Limburgse cultuur.


Foto Lucho Carreno


 

                                                                                        © 2007 De Postbuulen. Webdesign Lonkaa