Het volgende Postbuulenbal is op zaterdag 15 februari 2020...

Hans II is de 60ste Prins van de Postbuulen

Op zaterdag 23 februari 2019 is Hans van Herk uitgeroepen als de nieuwe Prins van C.V. de Postbuulen. De Postbuulen vierden in een overvol Juphuis met het 60ste Postbuulenbal de proclamatie van Hans II. Dankzij optredens van een groot aantal artiesten was deze avond een geweldig succes.


 

Hier is hij dan, onze Prins Hans II (van Herk). Hij is 58 lentes jong, geboren en getogen in Bingelrade. Hij is nu woonachtig in Hoensbroek, samen met zijn verloofde Marjo Roberts. Zijn Prinsesje! Samen hebben ze 4 kinderen en 2 kleinkinderen. Hans is werkzaam als operator bij Prof-Core en is daar al ruim 10 jaar gelukkig.

Zijn hobby’s zijn vissen en voetbal kijken, en voor al naar zijn clubje Feyenoord. Hans is bij de Raad van Elf van de Postbuulen gekomen via oud Prins Bram I en zijn dochter Daphne van Herk. Hans  speelt ook al jaren een grote rol bij het jaarlijkse Paas- en Kerst kienen.
Wij gaan met hem zeker een heel mooi jaar tegemoet. Wij aan het bier Hans aan de cola. Zijn levens motto is: 1 dag niet gelachen is 1 dag niet geleefd!  Dat sluit mooi aan bij het motto van de Postbuulen dit jaar:
Knalle mit z’n Alle.

 


        

 

Bekijk hier de foto's van het Postbuulenbal 2019                         

 

 

                                                                2007 De Postbuulen. Webdesign Lonkaa