Het volgende Postbuulenbal is op zaterdag 23 februari 2019...

Robby I is de 59ste Prins van de Postbuulen

Op zaterdag 3 februari 2018 is Robby Erkens uitgeroepen als de nieuwe Prins van C.V. de Postbuulen. De Postbuulen vierden in een overvol Juphuis met het 59ste Postbuulenbal de proclamatie van Robby I. Dankzij optredens van een groot aantal artiesten was deze avond een geweldig succes.


 

Robby Erkens is 26 jaar oud en woonachtig in Heerlen. Hij is geboren in het ziekenhuis van Heerlen en opgegroeid in de wijk Palemig. In het dagelijks leven is Robby werkzaam bij Enexis als Storing Wachtdienst monteur aan gasleidingen.

In zijn vrije tijd houd hij zich voornamelijk bezig met de machinale en dierlijke omgeving in de agrarische sector. Als gevolg hiervan is hij dan ook al jarenlang de vaste Tractor chauffeur van de Postbuulen. Al vanaf zijn 16e jaar, dus al bijna 11 jaar, trekt hij de Postbuulen door de grote optocht van HeŽle en GroeŽt Genhei.
Dit jaar wil hij in deze optochten meegaan boven in de toren achter de tractor, en laat hij de leuke taak van chauffeur over aan zijn broertje Roel Erkens.


        

 

Bekijk hier de foto's van het Postbuulenbal 2018                         

 

 

                                                                2007 De Postbuulen. Webdesign Lonkaa